Heerlijk moment van no-look darts: Gurney wil de evidence stelen, maar het antwoord van Noppert is 'next level'

3 reacties

  1. 331 medailles maar nog nooit mochten Verenigde Staten WK organiseren, tot nu: sluiten Amerikanen atletiek eindelijk voorgoed in hun hart?

    331 medailles maar nog nooit mochten Verenigde Staten WK organise­ren, tot nu: sluiten Amerikanen atletiek eindelijk voorgoed in hun hart?

    De Verenigde Staten domineren de atletiek al decennia en toch zijn ze nu pas, bij de 18de editie van het WK, voor het eerst aan zet. Niet toevallig werd Eugene, waar sportgigant Nike het licht zag, als gaststad aangewezen.
  2. Meesseman en Allemand winnen met koploper Chicago Sky van Dallas

    Meesseman en Allemand winnen met koploper Chicago Sky van Dallas

    Chicago Sky heeft voor de negentiende keer dit seizoen in de Noord-Amerikaanse basketcompetitie WNBA de zege behaald. Het team van Emma Meesseman en Julie Allemand won in het College Park Center van Arlington (Texas) tegen de Dallas Wings met 89-81 en blijft aan de leiding in de stand.
  3. Nafi Thiam neemt deel aan het hoogspringen op de Memorial Van Damme

    Nafi Thiam neemt deel aan het hoogsprin­gen op de Memorial Van Damme

    De Memorial Van Damme in Brussel, die dit jaar op 2 september plaatsvindt, heeft zaterdag de komst van Nafi Thiam bevestigd. De tweevoudige olympische kampioene in de zevenkamp neemt er deel aan het hoogspringen.
  4. Scoren op de festivalweide: 15 partyproof handtassen

    Scoren op de festival­wei­de: xv partyproof handtassen

    Eindelijk kunnen we weer onbezorgd de festivalsfeer opsnuiven. Dit weekend vinden onder meer Les Ardentes en Cactusfestival plaats, daarna is het de beurt aan Dour Festival, Tomorrowland en nog zo veel meer. Pak op de festivalweide uit met een tas die net zo cool als praktisch is. Een exemplaar met franjes, stoere blingbling of een hippe belt bag? Deze vijftien toppers liften jouw festivaloutfit naar een hoger niveau.